Reklámgrafikai tervezés amely magában foglal olyan folyamatokat mint logó tervezés, arculat tervezés, plakát, kirakat, dekorációk tervezése, rajzolt grafika – kézi rajz vektorizálása, mozaikkép, stb…

REKLÁMESZKÖZÖK (RollUp, Megállító tábla,  Molinó, plakát, matrica ) NÉVJEGY, SZÓRÓLAP (FLYER)

Kiadványszerkesztés – DTP (DeskTop Publishing) a nyomdakész anyag megszerkesztését jelenti. Ilyen dokumentumok, anyagok lehetnek – névjegy, szórólap (Flyer), plakát, katalógus, stb…

Névjegykártyája már meglévő arculatához kell igazodjon. Harmonizáljon színben, stílusban, tartalmazza logóját, esetleges szlogenjét!

A nyomtatott reklám legalább olyan fontos mint az Interneten keresztüli kapcsolatfelvétel. Egy igényes szórólap, melyet jó kézbe venni, tükrözi cége komolyságát és magas minőségét. Legyen a szórólap színes, de elegáns, informatív de nem zsúfolt, megragadó.

Kirakatát egyszerűen és gyorsan feldobhatja új megjelenéssel. Egyedi plakátokat bármilyen sűrűn ha váltogatja, mindig újra és újra felhívja üzletére a figyelmet. Akcióit különleges ajánlatait hirdetheti, egyszerűen és gyorsan, kültéren vagy beltéren.

Ajándékozza meg ügyfeleit, vásárlóit termékeinek prospektusával, katalógusával. Termékeinek, szolgáltatásainak részletes bemutatása vonzó hatással van célközönségére, növeli üzletének forgalmát.

LOGÓ, ARCULATTERVEZÉS

Első és legfontosabb cégének logója, amely ha megfelelően tervezett, mindig emlékeznek rá. Fontos, hogy megfelelő arculata legyen cégének, hogy színekben és formában is harmonizáljon egymással.

Megfelelő megjelenéssel könnyen felhívhatja magára a figyelmet, kibújhat a szürkeségből. Arculatát beépítheti reklámanyagaiba legyen az szórólap, plakát, dekoráció, weboldal, online vagy offline marketing eszközök.

KIRAKAT, DEKORÁCIÓTERVEZÉS

Ha már rendelkezik arculattal, saját logóval, túl van az első lépéseken. Termékei, szolgáltatásai változhatnak, megújulhatnak vagy bővülhetnek. Ezek reklámozásában lehet segítségére cégének külső megjelenése. Kirakata lehet figyelemfelkeltő, különlegesen érdekes, színes, mindenképp arculatához igazodva, tükrözve kívülről a belsőt.

GRAFIKA, KÉZI RAJZ VEKTORIZÁLÁSA – FELÚJÍTÁSA

Önnek régről már vannak arculati elemei, régi logó amelyet nem tud használni mert túl kicsi és nem lehet méretezni vagy nagyítani, külföldi partnerétől körülményes a beszerzés, esetleg ismerőse rajzolta papírra és azt szeretné használni.

Ha a jövőben bármikor szüksége lehet rá, legjobb ha vektorgrafikus állományban őrzi, így az bármikor bármilyen grafikai felhasználásra alkalmas lesz. A vektoros állományok előnye, szemben a pixelgrafikus (pixeles kép) képekkel, hogy nem veszti el minőségét szerkesztéskor sem, legfőbb tulajdonsága, hogy bármilyen nagyságra nagyítható és kicsinyíthető. Ez a legdinamikusabb grafikai állomány.

Bármilyen rajz, grafika átalakítható vektoros formátumra, amely könnyen kezelhető, időtálló grafikai állomány.

OKTATÁS, KORREPETÁLÁS

Grafikai programok kezelése sok használatot, gyakorlást igényel. Nem elég egy tanfolyam, a fejlődéshez és a programok megértéséhez folyamatosan feladat elé kell állítanunk önmagunkat.

A feladatok által tanuljuk meg hogy mit milyen módon a leggyorsabb és leg praktikusabb elkészíteni. Egy-egy feladatot többféle kép is el lehet készíteni, az optimális munkához mindig a legmegfelelőbb folyamatot válasszuk.
Ebben lehetünk segítségére, ha már tanulta valamelyik programot / Photoshop, Illustrator/ de nem tud megküzdeni a kívánt feladattal, vállaljuk korrepetálását.

Órák hétköznap kora esténként és/vagy hétvégéi időpontban lehetségesek.
Időpont egyeztetésért keressen minket!